Vi lancerer vores 3CX add-on: JEDWare

Del indlæg

Vi præsenterer vores 3CX add-on: JEDWare

Vi har hos JED IT- & Teleservice beskæftiget os utrolig meget med 3CX. Et stabilt telefonsystem som byder på en masse gode ting. Vi har gennem årene lyttet til vores kunder, og samlet en række efterspurgte og ønskede funktioner. Funktioner som endnu ikke har været en integreret del af 3CX telefonsystemet. Derfor satte vi os ned, og lagde en plan, for hvordan vi kunne imødekomme 3CX brugernes behov for endnu større indsigt i deres telefonibrug. Missionen var klar, og efter mange timers målrettet planlægning, programmering og tests, kan vi nu endelig stolt præsentere vores 3CX add-on: JEDWare.

JEDWare: Convert your raw 3CX data to beautiful charts and reports

Med vores egenudviklede 3CX add-on, JEDWare, har jeres virksomhed mulighed for, at kunne optimere sit brug af 3CX telefonsystemet. Vi har samlet en række funktioner, som gør det muligt at grave endnu dybere i jeres statistikker over virksomhedens telefonibrug.

JEDWare gør det nemt at observere og analysere jeres brug af 3CX, så I har mulighed for at eksekvere herefter. JEDWare er skabt til at give jer overblikket tilbage i hverdagen. Uanset om du er på jagt efter et 3CX custom wallboard eller har behov for at se jeres opkaldsstatistikker i tal, så har vi samlet løsningen i én app. Naturligvis i et flot og brugervenligt design, hvor du hele tiden bevarer overblikket med let overskuelige grafer og diagrammer.

Features:

Vores 3CX add-on JEDWare kommer som en samlet løsning, som inkluderer alle vores features samlet i én app, til en fast lav pris, som du kan vælge at betale enten månedligt eller årligt.

Reports and Charts

Få et endnu større og bedre overblik over jeres statistikker. Både for individuelle medarbejdere, grupper og oprettede køer. Du har også mulighed for at søge specifikt efter lokalnumre og køer, som du kan se og sammenligne dine egne brugerdefinerede statistikker. Det hele er naturligvis vist i flotte grafer og diagrammer, som resulterer i en overskuelig og let brugeroplevelse. Med call-flow kan I følge jeres ind- og udgående opkalds vej gennem brugere og køer. Her finder du ud af hvem der har snakket med hvem, samt hvor længe de har siddet i en bestemt kø. Et rart værktøj at have, som kan gavne enhver virksomheds serviceniveau og kundeoplevelse.

Block Numbers

Med vores 3CX add-on skal du ikke længere bekymre dig om SPAM opkald, som kan genere jeres daglige arbejdsgang. JEDWare Block Numbers gør det nemt at blokere uønskede telefonnumre i en bestemt tidsperiode. Så har du mange opkald fra samme telefonnumre, kan du lynhurtigt og nemt blokere det uønskede nummer i et par timer, dage eller permanent. Vælger du at blokere et telefonnummer i et par timer, skal du ikke selv tænke på at huske at fjerne blokeringen igen. Det klarer JEDWare for dig.

Live Wallboard

Endelig er det muligt at livetracke dine opkaldskøer og agenter i real-time, direkte på dit wallboard. JEDWare Live Wallboard tracker dine medarbejderes status, så I altid kan se hvem der sidder klar ved telefonen, hvem der allerede sidder i et opkald, hvem der er ude af huset og hvem der holder pause. Du kan endda oprette dine egne brugerdefinerede statusser, samt vælge mellem forskellige ikoner der bliver vist.

JEDWare kommer som udgangspunkt med 3 forskellige 3CX custom wallboard designs. Så kan I selv vælge hvilket wallboard, der passer bedst til jeres virksomheds behov. Vælg mellem ’Multiple queues with agents’, ’Single queue’ eller ’Multiple queues with but single agent’.

Prompt

Nu kan du optage og udskifte prompter som det passer dig, uanset hvor du befinder dig. Med få klik har du i JEDWare appen, mulighed for at optage nye prompter til dine køer og IVR, eller du kan udskifte med allerede eksisterende prompter.

Queue Watcher

Gå ikke glip af vigtige opkald, når der er travlt på linjerne. Med JEDWare kan I selv sørge for, at der altid bliver holdt øje med køen. Vælg nemt og hurtigt hvem der er queue watcher, så opkald ikke bliver mistet, hvis alle andre er logget ud af køen. Lokalnummeret bliver automatisk meldt ind i køen, hvis alle andre medarbejdere er logget ud. Ligeledes bliver lokalnummeret meldt ud af køen, hvis medarbejderne i den givne kø, er tilgængelige til at modtage og besvare opkald.

Installation

Har du adgang til jeres 3CX server, er det super nemt at installere vores 3CX add-on. Det er ikke nødvendigt at tilkøbe hverken ekstra software eller hardware, for at få JEDWare integrationen op at køre på jeres 3CX server. Vi står for at JEDWare integrationen henter information fra jeres 3CX server hurtigt og sikkert. Du kan finde en guide til installation af vores 3CX add-on på https://jed-ware.com – Virker både til Windows og Linux.

Kom i gang med JEDWare i dag

Vi tilbyder i opstartsfasen en gratis prøveperiode på 14 dage, hvor du kan prøve JEDWare, helt uden restriktioner. Kreditkort er ikke nødvendigt ved oprettelse. Vi er naturligvis meget interesserede i din feedback, ris og ros.

Har du ikke en 3CX telefonløsning, hjælper vi dig gerne i gang. Vi tilbyder både hosted server eller som on-premise løsning. Ring til os på 66181168 og lad os snakke om jeres muligheder.

Se andre blogindlæg

JED Erhvervstelefoni 3CX
Guides

Bloker nummer med JEDWare

Bloker telefonnumre midlertidigt med Block Number i JEDWare Har du problemer med, at det samme telefonnummer ringer om og om igen? Ville du ønske, at

3cx datanalyse smal
Produktnyheder

Analyser 3CX-data hurtigt og nemt

Håndtering af 3CX data Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her hos JED IT- & Teleservice synes, at 3CX er verdens bedste telefonsystem. Det