EAN: N/A Varenummer SNOM-A150 Kategori

Snom A150

1.255,00 DKK 1.255,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 1.568,75 DKK

Beskrivelse

Snom A150 er et af de mindste og letteste DECT-headset i sin klasse. På trods af dets kompakte design har enheden fremragende bredbåndslyd og omfattende DECT-række. Hvor normale Bluetooth-headset hurtigt løber ude af rækkevidde, fortsætter Snom A150 med en rækkevidde på op til 15 m – uden tab af Snom HD-lydkvalitet.

Takket være det integrerede genopladelige batteri er kontinuerlige samtaler, der varer flere timer, ikke længere et problem. Det brede DECT-sortiment og brugervenlige betjening af headsettet giver maksimal mobilitet og passer perfekt til hverdagens arbejdsliv.

Headsettet opretter simpelthen forbindelse til din telefon via Plug and Play og den inkluderede SNOM A230 DECT USB-stick. Du skal blot tilslutte, oprette forbindelse og begynde at foretage opkald.

Snom A150 DECT-headset er den perfekte ledsager for alle, der kan lide at arbejde på farten. Takket være sin lette konstruktion og brede DECT-serie er headsettet ikke kun teknisk førsteklasses, men også et andet Snom-mesterværk af design ..

Funktioner:

  • Overlegen bredbåndslyd
  • Passiv støjdæmpende mikrofon
  • Over-the-ear iført stil
  • Optimeret DECT-teknologi
  • Lang distance

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Mono / Duo

Mono

Trådløs / Ledning

Trådløs