EAN: 4260059582476 Varenummer SNOM-A170 Kategori

Snom A170

Funktioner:

  • Overlegen bredbåndslyd
  • Passiv støjdæmpende mikrofon
  • Tre bæreoptioner
  • Optimeret DECT-teknologi
  • Lang distance
  • Forbindelse med dobbelt enhed (Snom-telefon og pc)

1.229,00 DKK 1.229,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 1.536,25 DKK

Beskrivelse

Den nye Snom A170 er et trådløst headset-tilbehør til Snom-telefoner, der ikke kun tilbyder den højeste kvalitet, men også maksimal mobilitet. Dette lette og funktionelle headset har en bredbåndshøjttaler og en mikrofon, der har passiv støjdæmpning, designet til at filtrere irriterende baggrundsstøj. Med tre forskellige måder at bære headsetet er komfort garanteret – enten direkte på øret eller ved hjælp af det medfølgende hoved eller nakkebånd. Uanset hvad du foretrækker, kan Snom A170 let tilpasses til dine individuelle behov.

Med A170 er mobilitet vigtigst. Af denne grund er headsettet ikke tilsluttet din telefon via Bluetooth, men ved at bruge baseenhedens DECT-teknologi, som er betydeligt stærkere. Med en rækkevidde på op til 25 meter behøver du ikke at bekymre dig om at bevæge dig for langt væk fra telefonen igen.

For at forhindre, at du mangler det vigtige opkald, mens du er på farten, har Snom A170 DECT-headset også integreret EHS-funktionalitet. Med et tryk på en knap kan du styre de vigtigste funktioner – såsom at acceptere et indgående opkald, slå lyd fra mikrofonen eller øge / sænke lydstyrken – direkte fra headsettet. Hvis dit opkald tager længere tid end forventet, har basisenheden A170 et andet backup-batteri installeret, der kan aktiveres når som helst, også midtopkaldet. At skulle afbryde opkaldet for at oplade dit batteri er nu en saga blid!

En anden praktisk funktion er, at Snom A170 DECT-headset ikke kun er begrænset til brug med en Snom-telefon … du kan også tilslutte det til din pc ved hjælp af den integrerede USB-port. Med en simpel knap af en kontakt på baseenheden kan du hurtigt og let skifte mellem pc og telefon.

A170 giver dig mulighed for at forblive mobil uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan koncentrere dig fuldt ud om dit opkald og holde begge hænder fri til at skrive eller notater.

Det nye Snom A170 DECT-headset er kompatibelt med alle Snom-bordtelefoner i D7xx- og D3xx-serien.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Mono / Duo

Mono

Trådløs / Ledning

Trådløs