EAN: N/A Varenummer SNOM-A190 Kategori

Snom A190

935,00 DKK 935,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 1.168,75 DKK

Beskrivelse

Moderne DECT-headset tilbyder mange fordele i det daglige forretningsliv. De giver mobilitet og effektivitet på samme tid – fordi dine hænder er frie til at notere, skrive eller bære noget fra A til B. Headset skal opfylde en række forskellige krav. For eksempel skal de være lette og behagelige at have på, mens de overholder høj kvalitet og fremragende lydstandarder. Desuden har headset brug for et udvidet dækningsområde for at kunne foretage opkald overalt.

Med de nye Snom A190 multicell DECT-headset overskrider vi ikke kun disse krav, vi revolutionerer også mobiliteten på arbejdspladsen.

Revolutionerende række takket være multicell support:

Reel mobilitet med headset kan kun opnås, hvis du ikke er påvirket af “rækkevidde-angst”. Intet er mere irriterende end når et vigtigt opkald forstyrres af interferens eller endda er afskåret, fordi du går uden for headsetets driftsområde. På moderne Bluetooth-enheder er dette interval ca. 5 til 10 meter, men en vis støjforstyrrelse kan høres endnu før. A190 har ikke disse problemer, ikke kun fordi den er baseret på den meget mindre interferensutsatte DECT-teknologi, men det er også en multicelle-løsning. Dette betyder, at det aktive opkald blot videresendes fra en DECT-base (f.eks. M900) til den næste – helt uafbrudt og opretholder den bedste stemmekvalitet. Så du kan nemt flytte mellem gulve eller endda bygninger uden at bekymre dig om headsetområdet.

Revolutionerende teknologi:

A190 imponerer ikke kun på grund af det meget udvidede sortiment, men også på grund af dets integrerede teknologi. Det har en moderne, justerbar mikrofon med indbygget støj- og ekko-annullering og en indbygget bredbåndshøjttaler.

A190 kan bruges i to forskellige tilstande: I parret tilstand kan A190 kobles til en eksisterende telefon, så du f.eks. Kan ringe op til et nummer og styre dit opkald via dit headset; i stand-alone-tilstand for at lade A190 fungere som en enkeltstående telefon.

Ud over sin moderne teknologi er Snom A190 ekstremt behagelig at have på. Takket være dets høje kvalitet design og ekstremt lette krop; dette headset vejer kun 45 g. Alt dette trods det integrerede batteri, der giver mulighed for op til 7 timers taletid.

Snom A190 er et moderne, let og ekstremt fleksibelt DECT-headset, som takket være sin multi-cellestøtte ikke kun kan bruges overalt, men det leverer også perfekt lydkvalitet. Alt dette til en mere end attraktiv pris!

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Mono / Duo

Mono

Trådløs / Ledning

Trådløs