Code EAN: Varenummer SNOM-D785 Kategorier ,

Snom D785 SIP Telefon

Snom D785 tilhører den seneste generation af avancerede Snom IP-telefoner. Elegant designet (sort og hvid) og med et stort farvedisplay i høj opløsning og en praktisk anden skærm til dynamisk kontaktadministration såvel som integreret Bluetooth. Denne IP-telefon har alle de funktioner, der er nødvendige for at opfylde selv de mest krævende krav.

Nøglefunktioner

  • Farvedisplay i høj opløsning
  • 6 (24) konfigurerbare selvmærkende flerfarvede LED-taster
  • USB-port
  • Bluetooth-forbindelse
  • Elegant design

1.675,00 DKK

Pris inkl. moms 2.093,75 DKK-2.168,75 DKK
Ryd

Beskrivelse

Snom D785 har en integreret digital signalprocessor (DSP) og har hidtil uset HD lydkvalitet. Baseret på 20 års erfaring inden for lydteknik giver Snom den bedste lydkvalitet til enhver applikation.

Det tidløse, moderne design af Snom D785 kombineret med et stort farvedisplay i høj opløsning er perfekt til enhver arbejdsdag. Den nydesignede brugergrænseflade og den anden skærm gør brugen af ​​denne telefon mere intuitiv end nogensinde.

Takket være den anden integrerede skærm kan mange applikationer administreres hurtigt og nemt. D785 giver dig mulighed for at indstille 24 one-touch-taster til at styre gruppeopkald og hurtigopkalds- / funktionstaster ved at vise alle oplysninger dynamisk.

Snom D785 er den perfekte kombination af avanceret teknologi og elegant design og sætter nye standarder med sin intuitive brugergrænseflade. På grund af dets høje opløsning farveskærm og den praktiske anden skærm markerer D785 endnu en milepæl i den tyve år lange historie af VoIP-telefonpioneren, Snom.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Strømkilde

PoE

Telefontype

Bordtelefon