EAN: N/A Varenummer SNOM-M215-SC Kategorier ,

Snom M215 SC

769,00 DKK 769,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 961,25 DKK

Beskrivelse

Snom M15 SC er en højtydende, trådløs DECT VoIP-telefon, der bruges sammen med en-celle-baser. Denne moderne DECT-telefon er let at bruge og perfekt til hverdagens forretningsbehov. Med en bred 1,7 ” panoramadisplay, belyst tastatur og fremragende stemmetransmission er Snom M15 SC det rigtige værktøj til en lang række applikationer.
Et integreret bælteklips gør det nemt at bære M15 SC overalt, hvor du går. Et sæt kraftfulde batterier sikrer op til 7 timers taletid og op til en uge i standby, så du aldrig går glip af et opkald.
 
M15 SC er det perfekte valg: både på kontoret og hjemme opfylder Snom M15 SC alle kravene i det moderne arbejdsmiljø.
 

M200 SC Basestation

M200 SC-basestationen leverer alt hvad du har brug for for at skabe en økonomisk, høj ydelse og skalerbar DECT-telefonløsning. Denne moderne DECT-base giver ikke kun fremragende dækning, men også forskellige telefonfunktioner, såsom direkte adgang til firmaets bibliotek og fremragende HD-lydkvalitet.
I betragtning af dens ydelseskapacitet giver M200 SC-basestationen dig mulighed for at oprette op til seks Snom singlecell (SC) trådløse håndsæt. Derudover kan M200 SC styre op til seks forskellige SIP-identiteter og fire samtidige opkald.
 
For at gøre integrationen med M15 SC-telefoner lettere kan basen let betjenes ved hjælp af Power over Ethernet (PoE). Når telefonerne først er tilsluttet til basen, henter telefonerne automatisk den nyeste software, hvilket betyder, at alle enheder altid opdateres med den samme version

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Strømkilde

PoE

Telefontype

DECT telefon