EAN: N/A Varenummer SNOM-M70 Kategorier ,

Snom M70

1.179,00 DKK 1.179,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 1.473,75 DKK

Beskrivelse

Snom M70 DECT-håndsættet er det perfekte kontoralternativ for ubegrænset mobilitet på arbejdspladsen. Håndsættet er ikke kun ekstremt let og kompakt, det er også usædvanligt robust takket være sin høje standard for produktionskvalitet og beskyttende ydre betræk. Følgelig dæmper M70 ikke kun det lejlighedsvise fald, men er også beskyttet mod MIL-STD-810g industristandard og kan let modstå fald på op til 2 meter. Dette gør M70 til den perfekte ledsager på kontoret, i et lager eller i udendørs lokaler.

Ud over sin enestående produktionskvalitet har den moderne DECT-telefon også en LCD-farveskærm i høj opløsning og muliggør trådløs telefoni i den bedste HD-lydkvalitet og i lang rækkevidde. Alle velkendte Bluetooth-headset kan parres med M70 for yderligere at øge telefonkomforten.

Foruden sin brede vifte af telefonifunktioner tilbyder Snom M70 også en frit programmerbar alarmknap øverst på enheden. Denne knap kan f.eks. Bruges til at ringe til hjælp i en nødsituation, åbne døre og meget mere.

Det integrerede Bluetooth-tag er også helt nyt, som i kombination med Snom BLE Beacons muliggør en række nye funktioner.

Snom M70 er en alsidig, let og moderne kontor DECT-telefon af den nyeste generation og den perfekte tilføjelse til enhver mobil arbejdsplads.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Strømkilde

PoE

Telefontype

DECT telefon