EAN: N/A Varenummer SNOM-M80 Kategorier ,

Snom M80

1.899,00 DKK 1.899,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 2.373,75 DKK

Beskrivelse

Snom M80 er den perfekte allrounder til indendørs og udendørs brug. Håndsættet er ekstremt let og kompakt, og takket være den specielle kraftige jakke (IP 65 og MIL-STD 810g certificeret) er det især robust og holdbart. Dette betyder, at det ultramoderne håndsæt let kan modstå fald på op til 2 meter og også er beskyttet mod stænkvand og støv. Dette gør M80 ikke kun velegnet til kontoret, men også til mere komplicerede placeringer som lagre, byggepladser eller udendørs områder udsat for elementerne.

Den kompakte enhed, der kun vejer 120 g, har også integreret Bluetooth og et integreret BLE-tag til en mobil arbejdsdag. Ikke kun kan alle vidt anvendte headset forbindes til telefonen, men Snom Bluetooth Beacons åbner også helt nye applikationsmuligheder. Fra live sporing af enhederne til alarmbeskyttelse.

Denne moderne DECT-telefon er også avanceret takket være sin højopløselige LED-farvedisplay, integreret Bluetooth, bedste HD-lyd og vibrationsalarm. Derudover er der et højtydende genopladeligt batteri, der giver op til 12 timers taletid.

Snom M80-håndsættet er en moderne, kompakt og kraftig ledsager til både indendørs og udendørs brug i dagligdagen.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Strømkilde

PoE

Telefontype

DECT telefon