EAN: N/A Varenummer SNOM-M85 Kategorier ,

Snom M85

3.505,00 DKK 3.505,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 4.381,25 DKK

Beskrivelse

Robust, holdbart DECT-håndsæt

Det industrielle håndsæt M85 er udviklet til de mest krævende daglige arbejdspladsbehov. Denne moderne IP-DECT-telefon er især elastisk og stødfast. M85 kan også prale af avancerede erhvervssikkerhedsfunktioner såsom integreret nødhjælpsfunktion (mand nede) og en alarmfunktion.

Robust og pålidelig:

Snom M85 er udviklet til indendørs og udendørs brug i industrielle omgivelser. Ikke kun er telefonens kabinet robust og stødtæt – det tilbyder også beskyttelse mod vand og støv. Takket være et bredt DECT-sortiment, et langvarigt genopladeligt batteri og integreret Bluetooth tilbyder det også maksimal fleksibilitet i brugen af ​​det. Med sine sikkerhedsfunktioner og sin robuste konstruktion egner det sig godt til brug i specielle miljøer som lagre, byggepladser osv.

* NY * “Mand nede” sensor:

Takket være dets integrerede positionssensorer leveres Snom M85 med en såkaldt “mand nede-funktion”. Hvis håndsættet registrerer en længere periode uden bevægelighed, når det er lagt ned, hvis det er programmeret til det, sender det en nødmeddelelse, så for eksempel en bevidstløs medarbejder kan få hjælp. Ud over sensorer har Snom M85 en valgfri håndledssløjfe tilsluttet telefonen, som også automatisk udløser en alarm eller et opkald om hjælp, hvis det pludseligt løsnes fra håndsættet.

* NY * Alarmfunktioner:

Programmerbar alarmtast: Snom M85 har en fuldt programmerbar alarmtast. Telefonen kan programmeres til at sende et automatisk råb om hjælp til ethvert valgt nummer, når der trykkes på denne tast.

Tilslutning:

M85 er udstyret med Bluetooth og kan også tilsluttes trådløse eller kablede headset via et 3,5 mm-stik. IP65-klassificeringen, der attesterer for beskyttelse mod vand og støv, gør håndsættet specielt nyttigt til specielle industriområder eller på byggepladser.

I kombination med M700- eller M300-basestationen kan den trådløse M85 også prale af en bred vifte af telefonfunktioner, såsom en telefonsvarer, automatisk viderestilling af opkald, en opkaldsliste, identifikation af opkald og direkte søgninger i firmaets bibliotek.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Strømkilde

PoE

Telefontype

DECT telefon