EAN: N/A Varenummer SNOM-M90 Kategorier ,

Snom M90

2.915,00 DKK 2.915,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 3.643,75 DKK

Beskrivelse

M90 DECT-håndsættet er specielt designet til brug i hospitaler og hjem, og hvor renlighed og hygiejne spiller en vigtig rolle.

For at garantere dette har M90 et specielt antibakterielt hus, der også er testet i henhold til JIS-Z2801. Dette gør enheden ikke kun let at rengøre, men giver heller ingen grobund for bakterier og vira.

Ud over den specielle coating er telefonen også IP-65 certificeret og beskyttet, hvilket gør den sprøjt- og støvbestandig og falder fra op til 2 meter vil ikke beskadige håndsættet. Denne lette (130 g) og let at bruge enhed bliver den ideelle ledsager i et travlt medicinsk miljø. Med op til 12 timers taletid kan Snom M90 også bruges hele dagen uden afbrydelse.

M90 sætter også nye standarder med hensyn til tilslutning takket være de integrerede Bluetooth- og BLE-tags. Ikke kun kan alle moderne headset tilsluttes telefonen, men Snom Bluetooth Beacons åbner også helt nye applikationsmuligheder. Fra sporing af live enhed til alarmbeskyttelse.

Denne moderne DECT-telefon er også avanceret takket være sin højopløselige LED-farvedisplay, integreret Bluetooth, bedste HD-lyd og vibrationsalarm. Derudover er der et højtydende genopladeligt batteri, der giver op til 12 timers taletid.

Snom M90 er yderst specialiseret og skærer takket være sine hvide, antibakterielle egenskaber et fint tal især inden for sundhedsområdet.

I lyset af nylige begivenheder og til afklaring: Snom M90 er udstyret med en sømløs antibakteriel coating. Antibakteriel betyder, at nogle, men ikke alle, bakterier forhindres i at overleve på overfladen af ​​enheden. Det er markant, at en antibakteriel coating ikke forhindrer vira.

Takket være dens overflade kan M90 imidlertid også rengøres i et fugtigt miljø, dvs. med desinfektionsmidler, der indeholder alkohol (ethanol). Dette giver også beskyttelse mod nogle vira.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Strømkilde

PoE

Telefontype

DECT telefon