EAN: N/A Varenummer SNOM-M900 Kategorier ,

Snom M900 DECT Base

2.469,00 DKK 2.469,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 3.086,25 DKK

Beskrivelse

Med den nye M900-basestation åbner vi et nyt kapitel inden for professionel og moderne multi-cell DECT-teknologi.

Den nye brugervenlige basestation kommer ikke kun i et helt nyt design, men også med nye, alsidige funktioner. Foruden en integreret DECT-manager tilbyder M900 også DECT- og LAN-synkronisering. Den integrerede DECT-manager administrerer alle basestationer i en installation og sikrer konstant tilgængelighed og problemfri overdragelse. Det betyder, at opkald overføres problemfrit mellem de enkelte basestationer – også på tværs af etager eller bygninger.

Sikkerhed er en hovedprioritet i daglig forretningskommunikation. Med den integrerede TLS-kryptering sætter M900-basestationen også absolutte standarder med hensyn til kryptering.

Ekstrem skalerbarhed
Den nye M900 DECT-base giver et solidt fundament til enhver installationsstørrelse. Fra et lille kontor med kun en basestation op til for eksempel et hospital med flere tusind enheder, den integrerede DECT-manager, der huser avanceret teknologi, kan aktivere individuelle installationer, der omfatter op til 4.000 basestationer og op til 16.000 håndsæt. Takket være M900-basestationen kan vedligeholdelse af enhederne også udføres let og effektivt. Hver basisstation kan trådløst sende softwareopdateringer til de tilsluttede håndsæt, hvilket i høj grad reducerer arbejdsbyrden for IT-afdelingen.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Strømkilde

PoE

Telefontype

DECT telefon

Problemer med at finde det rette udstyr?

Ring til os på 66 18 11 68, så guider vi dig med glæde igennem dit køb.