EAN: N/A Varenummer SNOM-C52SP Kategori

Snom C52 - SP

1.239,00 DKK 1.239,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 1.548,75 DKK

Beskrivelse

Snom C520 – WiMi kombineret med Snom C52-SP er den perfekte løsning til folk, der regelmæssigt holder telekonferencer i store rum eller med et stort antal mennesker. Op til tre C52-SP-enheder kan parres trådløst med Snom C520 – WiMi let og tjener derefter som fuldt håndfrie moduler takket være de to integrerede mikrofoner og kraftfulde højttaler.

C52-SP kan flyttes rundt overalt i rummet i en afstand på op til 50 meter aktiveret ved trådløs DECT-forbindelse og batteridrift. Takket være den fuldautomatiske stemmesynkronisering af alle mikrofoner kan alle deltagere tydeligt forstås i optimal HD-stemmekvalitet. C52-SP-højttaleren har også et meget kraftfuldt batteri til op til 12 timers taletid.

C52-SP kan også forbindes trådløst til enhver Snom-bordtelefon med en USB-port, når den er tilsluttet A230 DECT USB-stick.

Funktioner:

 • Håndfri enhed med fuld duplex
  Med Snom HD-stemme overføres stemmer i krystalklar kvalitet gennem højkvalitetshøjttaleren og den integrerede mikrofon.
 • Snom HD-stemme
  Takket være G.722 bredbåndskodeksen kan opkald foretages i krystalklar HD-Voice-kvalitet.
 • Op til 12 timers taletid
  Det integrerede batteri i C52-SP muliggør taletid på op til 12 timer
 • Op til 70 timers standby
  C52-SP leveres med en batteriopladning på op til 70 timers standby-tid eller kan betjenes med den medfølgende strømforsyningsenhed.
 • Trådløs integration
  For at øge højttaler- og mikrofonområdet betydeligt, selv i større rum eller konferencer, der involverer et stort antal mennesker, kan op til tre C52-SP-enheder bruges samtidigt med en C520 – WiMi-konferencetelefon. C52-SP håndfri enheder er trådløst forbundet til C520 – WiMi og kan fungere i en rækkevidde på op til 50 meter.
 • Investeringssikkerhed
  Med C52-SP kan Snom-konferencesløsninger baseret på C520 – WiMi tilpasses både til at udvide antallet af deltagere i telekonferencer og til mødelokaler i større størrelse. Den trådløse konferenceløsning vokser fleksibelt med din virksomhed, da eksisterende udstyr og infrastruktur ikke behøver at blive udskiftet.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Problemer med at finde det rette udstyr?

Ring til os på 66 18 11 68, så guider vi dig med glæde igennem dit køb.