EAN: N/A Varenummer SNOM-C520-WIMI Kategori

Snom C520 - WiMi

1.799,00 DKK 1.799,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 2.248,75 DKK

Beskrivelse

Takket være avanceret DECT- og Bluetooth-teknologi er C520 den perfekte enhed til teamkonference og tilbyder tre banebrydende mikrofoner. Den første af disse er indbygget i den højtydende full-duplex-højttaler i hovedbasen med to yderligere trådløse DECT-mikrofoner, der frit kan placeres eller bæres i rummet efter behov.

C520-mikrofonerne bruger dynamisk støjreduktion og adaptiv feedback-kontrol til at give krystalklar HD-lydoverførsel, selv i overfyldte eller rummelige værelser. Mikrofonerne synkroniseres med basestationen i realtid afhængigt af deres placering. Denne teknologi giver brugeren fri bevægelighed uden engang at skulle hæve deres stemme – uanset mødelokalets størrelse.

Forbindelse er nu en af ​​de vigtigste faktorer for effektivt samarbejde. Dette er grunden til, at C520 har en alsidig Bluetooth-grænseflade, der gør det nemt at parre og bruge smartphones eller DECT-telefoner.

For at udvide C520-konferencesystemet over endnu større områder skal du blot parre trådløse C52-højttalerenheder til baseenheden, og rækkevidden af ​​højttalere og mikrofoner vil blive øget meget.

Funktioner:

 • Fuld duplekshøjttaler
  Snom HD Voice overfører lyd via højttalere i høj kvalitet, mens den indbyggede mikrofon giver krystalklar stemmekvalitet.
 • Fleksibilitet
  Understøtter op til 3 SIP-identiteter med samtidig opkaldsstyring. Bluetooth- og DECT-teknologi tillader også tilsluttede kompatible enheder såvel som smartphones.
 • Snom HD-stemme
  G.722 wideband-codec til krystalklar opkald i HD-kvalitet.
 • Op til 70 timers standby-tid
  De indbyggede batterier på de trådløse mikrofoner kan køre kontinuerligt i op til 12 timer uden genopladning eller op til 70 timer i standbytilstand.
 • Smart konference
  Med sit moderne og slanke design passer C520 problemfrit ind i din arbejdsdag. To aftagelige DECT-mikrofoner kan placeres frit eller bæres i rummet efter behov for at sikre den bedste lyd- og stemmekvalitet. Indbyggede ladestationer med magnetiske bugter direkte på basestationen betyder, at begge mikrofoner altid er opladede og klar til brug i det næste møde. Konferencetelefonen har også automatisk lydstyrkekontrol og digital støjreduktion, så alle opkaldsdeltagere kan forstås i den bedste lydkvalitet.
 • Trådløs udvidelse
  Snom C520 vokser til at imødekomme dine krav: Selv de største mødelokaler kan tilsluttes basestationen med tilføjelse af op til tre trådløse C52-højttalerenheder for en betydelig stigning i rækkevidde.
 • Snom kvalitet
  Snom har udviklet VoIP-telefoner af høj kvalitet i 20 år for at imødekomme de forventede standarder for produkter, der bærer stempelet “made in Germany”. Vores styrker er veletablerede stabile systemer, opmærksom på detaljer og løsninger, der er elegante, praktiske og god værdi.

Yderligere information

Fabrikant

Snom