EAN: N/A Varenummer SNOM-BUNDLE-C52-A230 Kategori

Snom Konference-bundle - C52-SP + A230

1.755,00 DKK 1.755,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 2.193,75 DKK

Beskrivelse

– Dette bundle indeholder Snom C52 – SP + A230 DECT Dongle –

Snom C520 – WiMi kombineret med Snom C52-SP er den perfekte løsning til folk, der regelmæssigt holder telekonferencer i store rum eller med et stort antal mennesker. Op til tre C52-SP-enheder kan parres trådløst med Snom C520 – WiMi let og tjener derefter som fuldt håndfrie moduler takket være de to integrerede mikrofoner og kraftfulde højttaler.

C52-SP kan flyttes rundt overalt i rummet i en afstand på op til 50 meter aktiveret ved trådløs DECT-forbindelse og batteridrift. Takket være den fuldautomatiske stemmesynkronisering af alle mikrofoner kan alle deltagere tydeligt forstås i optimal HD-stemmekvalitet. C52-SP-højttaleren har også et meget kraftfuldt batteri til op til 12 timers taletid.

C52-SP kan også forbindes trådløst til enhver Snom-bordtelefon med en USB-port, når den er tilsluttet A230 DECT USB-stick.

Funktioner:

 • Håndfri enhed med fuld duplex
  Med Snom HD-stemme overføres stemmer i krystalklar kvalitet gennem højkvalitetshøjttaleren og den integrerede mikrofon.
 • Snom HD-stemme
  Takket være G.722 bredbåndskodeksen kan opkald foretages i krystalklar HD-Voice-kvalitet.
 • Op til 12 timers taletid
  Det integrerede batteri i C52-SP muliggør taletid på op til 12 timer
 • Op til 70 timers standby
  C52-SP leveres med en batteriopladning på op til 70 timers standby-tid eller kan betjenes med den medfølgende strømforsyningsenhed.
 • Trådløs integration
  For at øge højttaler- og mikrofonområdet betydeligt, selv i større rum eller konferencer, der involverer et stort antal mennesker, kan op til tre C52-SP-enheder bruges samtidigt med en C520 – WiMi-konferencetelefon. C52-SP håndfri enheder er trådløst forbundet til C520 – WiMi og kan fungere i en rækkevidde på op til 50 meter.
 • Investeringssikkerhed
  Med C52-SP kan Snom-konferencesløsninger baseret på C520 – WiMi tilpasses både til at udvide antallet af deltagere i telekonferencer og til mødelokaler i større størrelse. Den trådløse konferenceløsning vokser fleksibelt med din virksomhed, da eksisterende udstyr og infrastruktur ikke behøver at blive udskiftet.

Yderligere information

Fabrikant

Snom