EAN: N/A Varenummer SNOM-A210-WIFI-D Kategorier ,

Snom A210 WiFi Dongle

270,00 DKK 270,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 337,50 DKK

Beskrivelse

Snom A210 WLAN-adapter kan omdanne alle aktuelle Snom D3xx- og D7xx-telefoner til en WLAN-enhed. WLAN-funktionalitet bliver i stigende grad en hyppig løsning på kontorer, hvor mobilitet og trådløs forbindelse er vigtig.

For at bruge Snom-enheder uden at blive sammenfiltret i netværkskabler, var vores kunder tidligere nødt til at installere andre producenters WLAN-sticks. Disse blev ikke specifikt oprettet eller optimeret til brug med Snom-telefoner, hvilket resulterede i nogle vanskeligheder med at implementere dem eller i værste fald føre til netværksafbrydelser.

Alt dette hører nu til fortiden takket være Snom A210 WLAN-adapter. Denne lille, brugervenlige adapter er sluttet til USB-porten på Snom-telefonen og kan konfigureres hurtigt direkte på telefonen. Så snart det er forbundet med det lokale WLAN-netværk, kan alle enhedsfunktioner og funktioner bruges – ligesom en kabelforbindelse!

Snom A210 WLAN-adapter giver dig mulighed for hurtigt, enkelt og omkostningseffektivt at opsætte og bruge din Snom-telefon næsten hvor som helst du vil – også uden en netværksforbindelse.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Problemer med at finde det rette udstyr?

Ring til os på 66 18 11 68, så guider vi dig med glæde igennem dit køb.