EAN: N/A Varenummer SNOM-A230-DECT-D Kategorier ,

Snom A230 DECT Dongle

329,00 DKK 329,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 411,25 DKK

Beskrivelse

Den lille allrounder

Hurtige og lette konferenceløsninger er et absolut must i den daglige forretning, og selv med de fremragende konferencekvaliteter af Snom-bordtelefoner har de deres grænser afhængigt af hvor mange mennesker der ønsker at deltage i opkaldet og størrelsen og akustikken. af rummet.

Dette problem kan let overvindes ved at konvertere din Snom-bordtelefon til en omkostningseffektiv og fleksibel konferenceløsning ved at tilføje Snom A230 DECT USB Stick og den eksterne eksterne C52 SP-enhed. Enhver Snom-bordtelefon, der er udstyret med en USB-port, kan konverteres til en omkostningseffektiv og fleksibel konferenceløsning på bare tre nemme trin. Ingen store investeringsomkostninger, ingen teknisk indsats og ingen yderligere telefonnumre er påkrævet. Brug bare din eksisterende Snom-bordtelefon, som du altid har gjort, og nyd alle fordelene ved denne fleksible konferenceløsning.

En konferenceløsning – i tre nemme trin!

Tilslut Snom A230 DECT USB Stick til din Snom bordtelefon via sin USB-port for at tilføje DECT-funktionalitet og derefter oprette forbindelse til C52 SP-udvidelsesmodulet, og du kan øjeblikkeligt foretage opkald direkte ved hjælp af den eksterne højttaler. Med de kraftfulde integrerede mikrofoner og den store højttaler på Snom C52 SP vil dine konferencesamtaler være lette at konfigurere, krystalklare og professionelle.

Funktioner:

  • USB DECT-baseenhed i miniature
  • Kan bruges til at tilslutte C52 SP eksterne højttalere til enhver USB-klar Snom-bordtelefon
  • Ingen konfiguration nødvendig

Yderligere information

Fabrikant

Snom