EAN: N/A Varenummer SNOM-A210-WIFI-D Kategorier ,

Snom A210 WiFi Dongle

270,00 DKK 270,00 DKK ex. moms

Pris inkl. moms 337,50 DKK

Beskrivelse

Snom A210 WLAN-adapter kan omdanne alle aktuelle Snom D3xx- og D7xx-telefoner til en WLAN-enhed. WLAN-funktionalitet bliver i stigende grad en hyppig løsning på kontorer, hvor mobilitet og trådløs forbindelse er vigtig.

For at bruge Snom-enheder uden at blive sammenfiltret i netværkskabler, var vores kunder tidligere nødt til at installere andre producenters WLAN-sticks. Disse blev ikke specifikt oprettet eller optimeret til brug med Snom-telefoner, hvilket resulterede i nogle vanskeligheder med at implementere dem eller i værste fald føre til netværksafbrydelser.

Alt dette hører nu til fortiden takket være Snom A210 WLAN-adapter. Denne lille, brugervenlige adapter er sluttet til USB-porten på Snom-telefonen og kan konfigureres hurtigt direkte på telefonen. Så snart det er forbundet med det lokale WLAN-netværk, kan alle enhedsfunktioner og funktioner bruges – ligesom en kabelforbindelse!

Snom A210 WLAN-adapter giver dig mulighed for hurtigt, enkelt og omkostningseffektivt at opsætte og bruge din Snom-telefon næsten hvor som helst du vil – også uden en netværksforbindelse.

Yderligere information

Fabrikant

Snom