Butikskæde Telefonsystem

Kommuniker på tværs af butikker

Har du ansvaret for jeres butikskæde telefoni, så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper gerne jeres butikskæde, uanset størrelse, med en god forbindelse til jeres butikskæde telefoni. Få det maksimale ud af jeres telefonsystem til butikskæde, og gør hverdagen nemmere, ved let at kunne kommunikere på tværs af organisationen, uden at det skal koste ekstra. Med vores løsning kan I ringe internt i virksomheden helt gratis. Vi hjælper jer i gang med en digital receptionist (tastemenu), hvor kunder kan få oplyst åbningstider, samt blive viderestillet til de respektive afdelinger.

DECT telefon til butik

DECT telefoner er som skabt til butikker. En DECT telefon er trådløs med super stærkt signal, som giver dig en længere rækkevidde end ved brug af Bluetooth. Vi forestiller os en løsning til butikker, hvor DECT telefonen er placeret let tilgængeligt for de medarbejdere der skal betjene den, i sin base hvor den kan oplade.

3CX ip-telefoni

3CX telefonsystem til butikskæder

Spar penge med 3CX til butikskæde telefoni. I kan ringe til kollegaer, butikker og afdelinger internt i jeres virksomhed helt gratis. Så næste gang I f.eks. mangler et hurtigt svar omkring lagerstatus i en bestemt butik, så er det bare at gribe telefonen og ringe, uden at I skal bekymre jer om ekstra udgifter. Jeres muligheder for omstilling har aldrig været nemmere og lettere tilgængeligt. Du kan uden besvær stille enten medarbejder eller kunde videre til den respektive afdeling. Det er god service!

Skal butikkernes telefoni opgraderes?

Vi hoster din 3CX

Kom i gang med fremtidens telefonsystem. Vi hjælper dig hele vejen.