Priser

Find din erhvervstelefoni pris

Telefoniløsninger kan være komplekse, da behov for funktioner og linjekapacitet kan variere. Der findes derfor sjældent to ens løsninger. Vi har udarbejdet vores en prisberegner, som har til formål at gøre dig klogere på prislejet for lige netop din virksomhed. Vi har på baggrund af vores eksisterende kundeløsninger og erfaringer, forsøgt at visualisere en cirka pris baseret på behov, størrelse og branche. Vores prisberegner skal give dig en idé om prislejet, samt muligheder for din løsning, men er en estimering ud fra vores bedste evne. Priserne der bliver fremlagt i prisberegneren, er derfor ikke bindende, men bør tolkes som vejledende. Eventuelle gebyrer for oprettelse, installation og flytning af telefonsystem er forskellig fra virksomhed til virksomhed, og fremgår derfor ikke i prisberegneren. 

Sådan bruger du vores prisberegner:

 1. Først vælger du hvilken branche du ønsker et telefonsystem til. De forskellige løsninger der er tildelt hver branche, er estimater baseret på erfaring ud fra tidligere opgaver og eksisterende kunder.

   

 2. Herefter udfylder du de nødvendige kriterier, f.eks: Antal hotelværelser, antal receptionister og antal øvrige medarbejdere. Du kan følge med i priserne for din løsning i højre kolonne. Når du er færdig, trykker du på knappen ‘Næste’.

   

 3. Her bedes du udfylde antal telefonnumre der skal inkluderes i din telefoniløsning. Dette gælder både eksisterende telefonnumre der skal flyttes, samt nye telefonnumre du ønsker oprettet. Når du er færdig, trykker du på knappen ‘Næste’.

   

 4. Ønsker du at tilføje mobilabonnementer til din løsning kan det gøres her. Skriv antallet af mobilabonnementer som du ønsker i din løsning nederst i hver boks. Tryk ‘Næste’ for at se prisen for din løsning.

   

 5. Du kan nu se vores vurdering for din samlede pris for din løsning. Indtast navn, email, telefonnummer og virksomhed, så kontakter vi dig for en gennemgang af din valgte løsning. Gennemgangen er gratis og uforpligtende. Tryk på knappen ‘Indsend din løsning’.

   

 6. Din løsning for et hosted 3CX telefonsystem er nu indsendt. Vi forbereder nu en gennemgang af din telefoniløsning og kontakter dig hurtigst muligt. Vi anbefaler at du for din egen skyld gemmer din løsning når du er færdig.

   

Bemærk: Bruger du prisberegneren fra din mobil kan du opleve visse udfordringer med skalering. Vi anbefaler du udfylder prisformularen fra en PC eller tablet. 

Se vores brancheløsninger for erhvervstelefoni

Da 3CX er et fleksibelt telefonsystem der kan tilpasses det meste, leverer vi 3CX telefonsystemer til mange forskellige virksomhedsbrancher. Læs mere om hvilke fordele et hosted 3CX telefonsystem giver til de forskellige brancher her. 

Få et konkret tilbud, helt uforpligtende

Vi hoster din 3CX

Kom i gang med fremtidens telefonsystem. Vi hjælper dig hele vejen.