3CX

3CX – Det komplette telefonsystem, uanset virksomhed

Vink farvel til dyre traditionelle telefonsystemer, og skift til en telefoniløsning der giver mening. Vi specialiserer os inden for 3CX, og bestræber os på at skabe den bedste skræddersyede løsning til din virksomhed. Vi leverer systemet som en totalløsning inkl. opsætning, samt brugertræning og support hvis ønsket. Vores telefoniløsning er placeret på en server hos jer eller hos os som en hosted 3CX løsning.

 

Et komplet 3CX telefonsystem bygger på IP-telefoni og består af server software, softphones eller hardware IP-telefoner, samt en VoIP Gateway, som kan benyttes til at forbinde eksisterende telefon forbindelse. Det kan være enten PSTN (analog) forbindelser, ISDN-forbindelser eller som de fleste vælger i dag, en SIP udbyder. En SIP udbyder gør samtaleprisen billigere, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

 

Telefonsystemet kan benytte den eksisterende netværkskabling, og kan installeres på en eksisterende Windows Server. For mindre virksomheder, kan der gøres brug af en almindelig kontor PC. Serveren kan også køre på en virtuel maskine. Det er let at administrere 3CX systemet for systemadministratorer, da det er integreret med den almindelige Windows-netværks infrastruktur. Der er også mulighed for udskiftning af ældre PBX systemer f.eks. Mitel, Nortel, NEC, Cisco, og Siemens.

3CX ip-telefoni

Webmøde

At afholde et webmøde ansigt til ansigt kan gøre din arbejdsdag meget lettere. Med 3CX Webmøde har du mulighed for at afholde video webmøder og videokonferencer med dine kollegaer, forretningspartnere, elever, kursister eller hvem end du ønsker at snakke med. 

 

3CX Webmøde har HD video og lyd, som gør at du kan holde øjenkontakt med de deltagende og som kan løfte dine normale samtaler op til nye niveauer. Du har også mulighed for at lave live skærmdeling af dine præsentationer, excel-ark eller grafer, for at kunne give de deltagende et endnu bedre overblik under jeres møde.

 

Opsætning er naturligvis enkel og hurtig, som gør det nemt at bruge og implementere i hverdagen, uden du behøver at være en haj til IT.

3CX webmeeting

Integrer 3CX med Microsoft Teams

3CX Version 18 understøtter integration til samarbejdsværktøjet Microsoft Teams. Det betyder, at hvis du allerede bruger Teams i dag, så har du nu mulighed for at få et professionelt telefonsystem, uden at skulle købe dyre opkaldsplaner fra Microsoft 365. 

Har I ikke Teams, men gerne vil have det, så hjælper vi både med opsætning og køb af licenser. 

Prøv 3CX i din virksomhed

Vi hoster din 3CX

Kom i gang med fremtidens telefonsystem. Vi hjælper dig hele vejen.

Konfigurer og overvåg telefonsystemet overalt

Den webbaserede brugerflade gør konfigurering til en leg. Det er super enkelt at foretage ændringer i konfigurationen selv. Du kan nemt overvåge status på telefonsystemet, f.eks. hvilke lokalnumre og linjer der er optaget, direkte fra en webbrowser. Du kan let udvide med flere lokalnumre, med simpel oprettelse og konfiguration med få klik. Bordtelefoner kan let flyttes rundt på kontoret, uden at der er behov for yderligere konfiguration. Det sparer en del tid for IT afdelingen.

 

Vi har udviklet vores egen 3CX add-on JEDWare, som giver dig endnu flere muligheder for overvågning og rapportering af jeres brug af telefoni. Se blandt andet tidsstyrede rapporter og wallboards i real-time.

3CX Softphone til Windows og MacOS

3CX Softphone er en gratis softphone til både Windows og MacOS, som er en software bygget på VoIP/SIP samtaler. Programmet installeres let på brugerens computer, og tilbyder brugeren en simpel telefon direkte på skrivebordet. Softphone kan med fordel benyttes af mobile brugere, uanset hvor de er. Den kræver blot et headset og en stabil internetforbindelse. Samtalekvaliteten er naturligvis i top, hvorfor nogle virksomheder vælger udelukkende at bruge softphones til deres medarbejdere. Softphonen kan benytte tunnel for sikker og stabil forbindelse til telefonserveren.

3CX Softphone App til Android & iOS

3CX Softphone appen er ligeledes gratis til smartphones, og kan let installeres fra Android Market eller AppStore. Softphonen kan med fordel benyttes af mobile brugere, uanset om de er på virksomhedskontoret eller ude af huset. Samtalekvaliteten er i top, og mobile brugere kan både besvare eget lokalnummer, samt viderestille til en anden telefon i virksomheden.

Brug eksisterende telefonlinjer med en VoIP Gateway

Tilslut eksisterende PSTN/ISDN telefonlinjer eller udnyt eksisterende analog telefoner med en VoIP Gateway. Med 3CX telefonserveren kan du uden problemer vælge at fortsætte med indgående og udgående opkald på jeres nuværende PSTN/ISDN linjer. Det kan være hvis I har kontorer i udlandet med E1/T1 linjer. 

 

Der findes “out-of-the-box” konfiguration til de fleste af de førende VoIP Gateways på markedet i dag, og 3CX, samt deres partnere udvider løbende “plug and play” konfiguration til flere og flere gateway produkter.

 

Hoteller vil i nogle tilfælde vælge at genbruge en del af de eksisterende værelsestelefoner, og også til dette formål findes der VoIP Gateways, f.eks. fra beroNet.

Reducer telefonudgifter ved brug af VoIP/SIP udbyder

Der kan være mange penge at spare på opkalds- og samtaleudgifter i både ind- og udland med en 3CX godkendt SIP udbyder. Der kan oprettes regler for ind- og udgående kald, der tilgodeser virksomhedens økonomi. Der kan f.eks. vælges at udgående opkald går via en GSM Gateway, når der ringes til mobiltelefoner, og således spare penge på takseringen.

 

Det er vigtigt at vælge en troværdig og professionel SIP Udbyder. Vi anbefaler Uni-tel som foretrukken SIP udbyder til vores erhvervskunder.

Lyder 3CX interessant for din virksomhed?

Ring til os for en uforpligtende snak på +45 66 18 11 68 eller udfyld formularen. Så kontakter vi dig snarest.