Beredskab Telefonsystem

Fleksibelt telefonsystem til beredskaber

Vores 3CX telefonsystem til beredskab passer perfekt til både vagtcentralen og beredskabsadministrationen. Jeres beredskabstelefoni kan tilkobles mange nyttige funktioner. Udover de mange standard PBX funktioner såsom digital receptionist, køsystem, viderestilling m.fl. tilbyder vi med vores 3CX telefonsystem også optagelser af samtaler. Du kan let flytte medarbejder, samt skift navne selv, uden at det koster ekstra.

 

I kan enten benytte jeres eksisterende analog og ISDN linje(r), eller I kan vælge at bruge vores SIP trunk, uden at det skal koste en formue pr. SIP telefon. Gør drift og vedligeholdelse til en overkommelig opgave uden behov for tilkald af dyre konsulenter. Flere beredskaber benytter allerede 3CX til deres beredskabstelefoni og håndtering af alarmer. Vi kan hjælpe jer med at udnytte 3CX telefonsystemet fuldt ud, så I kan slippe det dyre traditionelle system. Vi tilbyder naturligvis 24/7 drift og support af telefoniløsningen.

“En telefoncentral som er fleksibel”
Palle OSTBV
Palle Jensen
IT Chef, Østjyllands Brandvæsen
“Hjælpen er lige ved hånden”
Arthur OSTBV
Arthur Seilov Hansen
Teamleder, Østjyllands Brandvæsen

JED IT- & Teleservice besøger Østjyllands Brandvæsen

Den 18. august 2019 besøgte vi Østjyllands Brandvæsen i Aarhus, hvor vi fik os en god snak om deres beredskabstelefoni. Vi fik diskuteret og evalueret deres telefoniløsning, samt fik snakket om fremtidens muligheder. Derudover blev vi vist rundt på beredskabscentralen, og fik blandt andet lov til at komme med op i deres stigevogn.

Den 18. august 2019 besøgte vi de flinke folk hos Østjyllands Brandvæsen i Aarhus.

Arthur Seilov Hansen, teamleder for Østjyllands Brandvæsen, fortæller om overblikket deres 3CX løsning fra JED IT- & Teleservice har givet dem.

IT chef hos Østjyllands Brandvæsen, Palle Jensen, sætter et par ord på fordelene omkring fleksibiliteten ved 3CX.

Integration til det meste

Vi integrerer næsten alt til vores telefonsystem til beredskaber. I kan f.eks. integrere PA (Public Announcement) i jeres hverdag, hvor I kan sende en besked ud via højtaleranlæg direkte fra en telefon. I har også mulighed for at se, hvem der står uden for døren via vores IP intercom og dørtelefoner fra Fanvil med intregreret webcam. Lås døren op fra en fjernlokation eller direkte på din telefon – mulighederne er mange. I forbindelse med vækst, er det meget let at udvide telefonsystemet, idet kapaciteten kun er begrænset af antallet af samtidige kald. Dvs. licensnøglen kan blot købes større, uden behov for yderligere konsulenttid.

3CX ip-telefoni

3CX telefonsystem til beredskaber

3CX er en moderne softwarebaseret PBX, der er let at administrere og samtidig indeholder et hav af funktioner til en konkurrencedygtig pris. 3CX erstatter de traditionelle proprietære hardware PBXer. Telefonsystemet er baseret på SIP standarden og understøtter de fleste populære SIP-telefoner, VoIP Gateways, VoIP udbydere, samt almindelige PSTN telefonlinjer. Det er let at administrere 3CX systemet for systemadministratorer, da det er integreret med den almindelige Windows-netværks infrastruktur.

Skal jeres central opleve 3CX?

Vi hoster din 3CX

Kom i gang med fremtidens telefonsystem. Vi hjælper dig hele vejen.