Microsoft Teams

Professionelt telefonsystem integreret i Microsoft Teams

Microsoft Teams har virkelig taget den digitale verden med storm. Derfor er vi glade for nu at kunne præsentere Microsoft Teams integration til din 3CX.  Få det bedste fra begge verdener, uden at skulle bruge en formue. Kom i gang her.

microsoft teams telephony

Microsoft Teams er et fremragende samarbejdsværktøj, som bliver brugt at flere og flere virksomheder – og med god grund. Platformen indeholder nemlig en masse funktioner, som gør det let for medarbejdere at kommunikere, både via lyd, video, chat og fildeling. 

Derfor er Teams populært

3CX TEAMS INTEGRATION 1

3CX understøtter nu Microsoft Teams. Integrationen gør det muligt for medarbejdere som Teams-brugere, at ringe eksternt (ud af huset) via 3CX.

 

 Udnyt fordelene fra fremtidens telefonsystem, kombineret med jeres favorit samarbejdsværktøj, til fordelagtige lave takster via din SIP-trunk. I får altså funktionaliteten fra et professionelt telefonsystem, uden nødvendigvis at skulle købe et hav af dyre Microsoft 365 E5 licenser.

3CX ip-telefoni

For at kunne bruge 3CX med Teams, vil det først og fremmest kræve en 3CX licens. Derudover skal I bruge en SIP-trunk, samt en Microsoft 365 Business Voice eller Phone System licens pr. bruger der ønsker at ringe eksternt via Teams. Har I en gruppe af medarbejdere som kun skal ringe internt, er denne licens ikke nødvendig for dem. Så kan de blot ringe internt via Teams, som er gratis. 

 

Vi hjælper med hosting af din 3CX, SIP-trunks, samt eventuelle licenser I måtte ønske til Teams og Microsoft 365. Vi anbefaler samtidig vores egenudviklede 3CX integration JEDWare , som giver jer det fulde overblik over jeres telefoni.  

Brug Teams på en enkel måde

Når du integrerer 3CX med Teams er der ikke udsigt til en stejl læringskurve for hverken brugere eller administratorer. Teams er en del af Microsoft 365 og følger samme struktur som resterende produkter. Det betyder også at det er nemt at bruge med andre Microsoft 365 Apps, såsom SharePoint, som endda har sit eget menupunkt i Teams. 

 

Når du integrerer med 3CX kan du bruge enhver IP-telefon, uden at skulle på jagt efter bestemt Teams-certificeret hardware. Har I ikke Teams, men gerne vil have det, så hjælper vi både med opsætning og køb af licenser. 
Teams 3CXV18

Interesseret i Teams med tilhørende professionelt telefonsystem?

Få 3CX & Teams samlet

Kom i gang med fremtidens telefonsystem, og få det hele integreret med virksomhedens Microsoft Teams. Vi hjælper jer hele vejen.