Callcenter Telefonsystem

Opnå bedre callcenter kundeservice med 3CX

Målbar performance sikrer bedre effektivitet og service i callcentret. For virksomheder er det i dag vigtigere end nogensinde, at yde den mest optimale service for både eksisterende såvel som nye kunder. Uanset om jeres callcenter har hovedfokus på indgående- eller udgående opkald, kan vi hjælpe jer med at finde den rette balance mellem linjekapacitet og antal kald. Vi hjælper jeres virksomhed med at effektivisere jeres callere, ved hjælp af real time rapportering og monitorering af opkaldsstatistikker. 

 

 

Vi tilbyder vores egenudviklede 3CX addon JEDWare der bl.a. indeholder kundetilpasset Live WallBoard, som viser status på de enkelte medarbejdere i køer, samt overblik over køernes performance.

Vores egenudviklede 3CX add-on JEDWare er perfekt til callcentret. JEDWare gør det muligt at dykke ned i jeres opkaldsstatistikker – Søg og filtrer efter den enkelte medarbejder, hele opkaldsgrupper eller ved fri tekstsøgning, som f.eks. telefonnummer. Vores JEDWare integration konverterer automatisk jeres opkaldstatistik fra rå 3CX data, til indsigtsfulde rapporter og grafer, gennem en sikker og krypteret forbindelse.

Tag callcenter telefonsystemet med hjem

3CX gør jeres callcenter telefoni fleksibelt og let at tilgå, uanset hvor jeres medarbejdere befinder sig. 3CX kan tilgås fra både computer, tablet og smartphone og giver medarbejderen den nødvendige adgang til telefonbog, omstilling, opkaldsgrupper, webmøder mm. fra hjemmekontoret eller på farten.

Arbejd hjemmefra
3CX ip-telefoni

3CX telefonsystem til callcentre

Et 3CX telefonsystem giver funktionalitet, stabilitet og overblik til jeres callcenter telefoni. Telefonsystemet gør det muligt at administrere flere forskellige opkaldskøer og grupper. Du har med få klik adgang til alle dine medarbejdere, samt virksomhedens telefonbog. Er i flere der ringer ud, er det muligt at vise samme valgfrie nummer ud til jeres kunder. Vi har CRM integration til de populære CRM systemer; Microsoft Dynamics, Office 365, Salesforce, Freshdesk, Zendesk m.fl.

Lad os danne et overblik sammen

Vi hoster din 3CX

Kom i gang med fremtidens telefonsystem. Vi hjælper dig hele vejen.