Fanvil

IP-telefoner og produkter der er skabt til 3CX

Fanvil er en kinesisk udvikler og producent, og er blandt de førende virksomheder inden for VoIP telefoner i verdenen. VoIP giganten udvikler kontinuerligt nye innovative produkter, i deres bestræben efter at levere de bedste produkter på markedet. Deres unikke kombination af kvalitet, design og værdi for pengene, har ført Fanvil til deres store succes på telefonimarkedet. Læs mere om deres histore her.

 

Fanvil tilbyder blandt andet professionelle produkter inden for IP-telefoner til henholdsvis hoteller, kontorer og callcentre, samt mere industrielle produkter såsom intercom, dørtelefoner og public announcements systemer. Den komplette palette af 3CX godkendte SIP enheder.

Fanvil partner

Fanvil IP-telefoner

Fanvil tilbyder alt i stationære telefoner – lige fra den helt enkle kontortelefon, til de mere avancerede video-telefoner. Deres H-serie er helt specielle hoteltelefoner, som tilegner at skabe merværdi for både hotelansatte og hotelgæster.

Fanvil intercoms, dørtelefoner & PA systems

Beskyt dit kontor, lejlighedskompleks, lager eller anden private grund, med brud- og vejrsikre intercoms eller dørtelefoner – Naturligvis med HD video- og tale.


Fanvil Headsets

Fanvil producerer naturligvis også headsets, som kan bruges sammen med deres IP-telefoner. Lydkvaliteten er knivskarp og headsettene bliver lavet i udgaver med både en og to hørebøffer.