Hotel Telefonsystem

Et moderne hotel telefonsystem skaber gode oplevelser

Vi leverer et moderne telefonsystem til hoteller. Vi tror nemlig på, at et telefonisystem der virker, skaber en bedre oplevelse for både gæst og administration.

 

I vores 3CX telefonsystem er der inkluderet specielle funktioner tilegnet hotel telefoni. Det er bl.a. funktioner såsom; planlagt vækning, let opkald til roomservice, opkald fra værelser, elevator og dørtelefoner kan gå direkte til frontdesk mm. Ved integration til jeres PMS System er der mulighed for direkte ind- og udtjekning af gæster, overvågning af gæstens forbrug via telefonen – for senere fakturering, blokering af eksterne kald når værelset er ledigt, status på værelser (f.eks. klar til rengøring) og meget mere, direkte via jeres PMS System.

 

I kan let genbruge eksisterende analoge telefoner på jeres hotelværelser, således at telefonerne ikke behøver at blive udskiftet.

Nimb telefon
Nimb Hotel Tivoli

Nimb Hotel i Tivoli, København bruger vores hotel-konfigurerede telefonsystem fra 3CX.

Hoteltelefoner fra Fanvil

Mangler I nye hoteltelefoner, kan I vælge at udskifte med vores specielle Fanvil hoteltelefoner, som egner sig perfekt til formålet. Fanvil har med deres H serie skabt helt nye standarder inden for IP telefoner til hotellet. Fanvil tilbyder hoteltelefoner der er rengøringsvenlige i et smart og moderne design, til en skarp pris. Derudover er hoteltelefonerne selvfølgelig fuldt integreret med 3CXs funktioner. Vores bud på den perfekte hoteltelefon.

Fanvil H5
3CX ip-telefoni

3CX telefonsystem til hoteller

Forkæl jeres gæster med en sublim telefonioplevelse, og øg jeres gæsteoplevelse. Skift til et VoIP telefonsystem fra 3CX, og spar penge på drift af hotellets telefoni. Vi tilbyder et telefonsystem med integrationsmuligheder til de mest benyttede PMS (Property Management System) i både ind- og udland. Ydermere, overholder vi kravene i forhold til “terrorpakken”. 

Der er også mulighed for udskiftning af ældre PBX-systemer f.eks. Mitel, Nortel, NEC, Cisco, og Siemens.

Skal jeres hotel også have 3CX?

Vi hoster din 3CX

Kom i gang med fremtidens telefonsystem. Vi hjælper dig hele vejen.