Skal du beholde din ISDN løsning?

TDC lukker for ISDN-forbindelserne 31/12/2021

Har du et ældre telefonanlæg, kræver det, at du handler snart.

Få gratis og uforpligtende sparring med eksperter

ISDN-forbindelserne lukker i hele Danmark

TDC udfaser ISDN-forbindelserne den 31/12/2021. Det betyder, at hvis du i dag gør brug af ISDN-forbindelsen via dit telefonanlæg, er det nødvendigt at du foretager dig ændringer snart.  

Er du i tvivl, om du er investerings- eller omstillingsparat, til at kaste dig over en hosted PBX-løsning, så betvivl ikke længere. Vi har her samlet dig overblikket over hvad du kan gøre, hvis du i dag benytter dig af en eller flere ISDN-forbindelser. 

Her er dine muligheder

Hvis du er glad for jeres nuværende løsning, eller blot ikke er omstillingsparate, kan en ISDN gateway være løsningen for jer. Vi kan med en ISDN gateway og en SIP trunk give jer samme funktionalitet, samt telefonnumre, som i dag. 

Vi anbefaler et Hosted 3CX Telefonsystem hos JED. Vi tilbyder dig et moderne telefonsystem og står naturligvis for en sikker overflytning fra dit nuværende telefonsystem. 

Ønsker I et lukket system med fuld kontrol, så kan vi også være behjælpelige her. Vi hjælper jer med hardware og licenser. I har også mulighed for at få support, både fjern og on-location. 

Det er nødvendigt at lave ændringer, men du vælger selv hvilke.

Ring til os for en uforpligtende snak på +45 66 18 11 68 eller udfyld formularen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.