JED WEBSHOP

Licenstype

Fabrikant

Samtidige samtaler

3CX Licenser

Viser alle 26 resultater

3CX Licenser

Er du på udkig efter en 3CX licens til din 3CX on-premise løsning, så hjælper vi naturligvis også med det. Bemærk dog, at supportering af ikke hostede løsninger skal købes separat. Her finder du 12 måneders 3CX licenser i udgaverne Pro og Enterprise. Licenserne er opdelt efter SC, som står for simultaneous calls, som oversat til dansk er antal samtidige samtaler.

Har du brug for hjælp til din 3CX, så er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig bestille dit nye telefonsystem som hosted 3CX løsning hos JED. Det betyder du har mulighed for at få support, installation og konfigurering af din 3CX.

Er du i tvivl om hvor mange samtidige samtaler du skal vælge? Prøv vores prisberegner for vores hostede 3CX, som kan give dig en idé om pris, samt hvad der typisk er nødvendigt i de forskellige brancher.

Vi sælger også 3CX licenser som ejertidslicenser til en engangsydelse. Du bør dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at opdatere din 3CX til kommende nyere versioner. Ønsker du en ejertidslicens bedes du kontakte os på [email protected] eller ringe på 66 18 11 68.