JED WEBSHOP

Fabrikant

Enhed

Mono / Duo

Trådløs / Ledning

Headsets

Viser 1–40 af 42 resultater

Headsets

Vi forhandler headsets af højeste kvalitet fra førende brands, bl.a. EPOS | SENNHEISER, Fanvil og Snom. Vi værdsætter et godt headset af god kvalitet til en skarp pris, og vi bestræber os derfor altid efter at have de mest konkurrencedygtige priser.

Vi har mange års erfaringer inden for headsets, både til business og telekommunikation, men også ift. kvalitetstestning af lyd samt integrerede funktioner.

Find headset til din enhed

Brug vores filtreringsfunktion eller hold øje med de små ikoner på produktbillederne. Hvert ikon indikerer hvilke enheder headsettet er kompatible med, for at du nemmest og hurtigst muligt kan danne dig et overblik. Vi har headsets til bordtelefoner, mobiltelefoner og PC/softphones. De headsets du finder på vores webshop er kompatible med 3CX Softphone, hvilket gør det utrolig funktionelt og skaber høj værdi og produktivitet i hverdagens brug.

Derudover er mange af headsettene UC optimeret (Unified Communications), hvilket betyder de fungerer fremragende til telefonopkald og softphones. Du kan også finde headsets der er enten kompatible, eller decideret lavet til formålet, med Microsoft Skype for Business og Microsoft Teams.

Trådløse headsets

De fleste headsets man finder nu om dage er trådløse, og det er der god grund til. Det er nemlig blevet et alment krav og mere normalt, at selvfølgelig skal et headset være trådløst. Det gør det nemmere i stort set alle situationer, uanset om du er på kontoret, i bilen, på cykel eller på besøg hos en kunde. Vi har både Bluetooth headsets og headsets med den mere avancerede DECT teknologi, som skaber endnu længere rækkevidde.

Ledningsheadsets

På trods af de mange fordele man får ved et trådløst headset, er der stadig et marked for headset med ledning, og med god grund. Et ledningsheadset er i nogle tilfælde bare nemmere. Der er mindre risiko for at du oplever problemer med at parre headset med din enhed. Du har også en trådet forbindelse, hvilket altid vil slå den trådløse teknologi hvad angår kvalitet og troværdighed. Derudover kan du ved valg af et headset med ledning, højst sandsynligt også spare penge på dit indkøb. Husk at hold øje med input-ledningen, da de både kan være med USB eller jackstick.

Mono eller duo – én eller to bøffer?

Du bør være opmærksom på om dine høretelefoner kommer som mono eller duo, altså med en eller to hovedbøffer. Tænk over de forskellige situationer der kan opstå under dit brug af headsettet, og find så ud af om det vil være bedst at have et øre fri eller ej.

Vælg det rigtige headset

Er du i tvivl om hvilket headset du skal vælge? Vi har vedhæftet quickguides, manualer og datablade for de fleste headsets, hvor du finder endnu flere detaljer og specifikationer over produkterne. Derudover råder vi dig til at læse vores blogindlæg: Hvordan vælger man det rigtige headset?

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på 66 18 11 68