JED WEBSHOP

Fabrikant

Strømkilde

Miljø

Touchskærm?

IP-Dørtelefoner & Intercom

Viser alle 19 resultater

IP-dørtelefoner & intercom

Sikkerheden skal være i top, uanset om du skal bruge IP-dørtelefoni til dit kontor, lejlighedskomplekser, lagerbygninger, privatvillaer eller noget helt andet. Her på siden finder du blandt andet IP-dørtelefoner af højeste kvalitet, både udseendes- og funktionsmæssigt, men vi har også dørtelefoner til indkøberen på budget. Vi tester selv alle vores intercoms, så vi er klar til rådgivning og support af vores enheder.

Hvad er forskellen på en dørtelefon og intercom?

Kært barn har mange navne. En dørtelefon og intercom bliver ofte betegnet som værende det samme. Det bliver derfor også kaldet en dørintercom. Intercom er produktets engelske navn, og er teknologien som lydkommunikationen er kaldt.

Sæt ansigt på personen, før du låser op

Du finder blandt andet intercoms med videofunktion, som lader dig se personen på den udvendige side af dørtelefonen. Dette er specielt nyttigt for folk som ønsker komfort, sikkerhed og samtidig er fascineret af teknologiens innovative verden. Fanvil har flere dørtelefoner med HD-kameraer, som giver dig et skarpt billede af den indtrængende person, selv når det er mørkt udenfor. Du kan se videoen direkte via 3CXs web klient, din 3CX app på din smartphone eller via din Fanvil bordtelefon eller indendørsstation.

Safety first

Sikkerheden bliver vægtet højt, specielt blandt Fanvils største modeller. Her finder du Fanvil intercoms, der med deres multi-protection design, kan modstå det meste vejr og vind, samtidig med at kunne modstå hærværk og indbrud.
Luk dig selv ind med selvvalgt password, eller brug din RFID-chip, som især er praktisk her i tiderne under corona.

Udendørs eller indendørs dørtelefon

Fanvil har netop lanceret deres i50-serie, som er indendørsstationer der kombinerer kommunikation, sikkerhed, funktionalitet og luksuriøsitet, i et stilrent og moderne design. Indendørsstationerne passer naturligvis perfekt til deres udendørs intercoms, og giver dig en ekstremt brugervenlig oplevelse. Fanvils indendørsstationer kan monteres på væggen eller sættes på et bord, eksempelvis receptionsdisken.