JED WEBSHOP

Konference mikrofon og højtaler

Der findes mange forskellige konference mikrofoner og højtalere. Vi sælger nogle af de allerbedste på markedet, fra blandt andet EPOS | SENNHEISER og Snom. Du finder her en række plug-and-play løsninger, som gør det nemt for dig at sætte det op og komme i gang med det samme. Konferencehøjtalerne kan bruges til både telefon- og videomøder, og kan sågar også bruges til at høre musik på, hvis der skulle opstå behov for dette.

Løft dine konferencer til næste niveau

Vores speakerphones er til dig der går op i funktionalitet og professionalisme. Når du snakker igennem en dedikeret konferencemikrofon, udviser du kvalitet og professionalisme, da din stemme og forbindelse vil være i høj klasse. Mange af de nyere speakerphones har noise cancellation teknologi integreret med deres mikrofoner. Det er ikke unormalt at der sidder flere små mikrofoner i én speakerphone, for bedre at opfange lyd i lokalet og i sidste ende give modtageren den bedst mulige lyd. Det minimerer også risikoen for akustisk dårlig lyd.

Konferencehøjtaler til mødelokalet

Mikrofon- og højtalersættet er perfekt til store som små mødelokaler. Typisk vil man placere højtaleren i midten af forsamlingen, hvor I kan sidde op til f.eks. 20 personer. Skulle det alligevel knibe har du mulighed for at tilkoble udvidelsesmoduler, som fungerer som forlængende højtalere, for at nå ud i hele lokalet. Du kan også synkronisere flere konferencehøjtalere for at løse selv samme problem. De fleste højtalere er yderst transportable, da de kører på batteri og ikke behøver at sidde i strømforsyning under brug.