JED WEBSHOP

Fabrikant

Strømkilde

Touchskærm?

IP-telefoner

Viser alle 27 resultater

IP-telefoner

Er du på udkig efter IP-telefoner til kontoret, butikken, callcenter eller hjemmekontoret? Hos JED IT- & Teleservice forhandler vi IP-telefoner af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi tester selv alle vores telefoner, for at sikre dig den bedst mulige telefonoplevelse, samt support hvis behovet skulle opstå. Du kan finde et bredt udvalg af IP-telefoner fra førende producenter, såsom Fanvil, Snom og Yealink.

Hvad er en IP-telefon?

En IP-telefon kan være en bordtelefon, trådløs (DECT) telefon eller en konferencetelefon, som benytter sig af VoIP (Voice over Internet Protocol) teknologi. VoIP gør det muligt at foretage opkald og kommunikere over internettet, ved at sende datapakke mellem 2 eller flere respektive IP-adresser.

Fordele ved at vælge en IP-telefon?

En IP-telefon og en almindelig fastnettelefon minder på mange måder om hinanden. Fastnettelefonen har været almindeligt folkeeje i årtier, både i privaten og på kontoret. De fleste virksomheder som benytter sig af bordtelefoner på kontoret i dag, har dog udskiftet den gamle fastnettelefon med ISDN-linjen ud, med en IP-telefon og et VoIP telefonsystem (PBX).

Med en IP-telefon får du samtaler i bedre lydkvalitet, mulighed for flere funktioner, større geografisk frihed, samt mulighed for lavere opkaldstakster, end du har ved en almindelig fastnettelefon. En af de største fordele ved IP-telefoner og VoIP-teknologi, er at brugeren ikke længere er begrænset af ISDN-forbindelsens enkelte telefonlinje. Med IP-telefoni kan du gøre brug af flere telefonlinjer (SIP linjer) på én gang, hvilket åbner op for muligheden for opkaldskøer, samt viderestilling af opkald. Dette gør det lettere for din virksomhed at undgå, at miste indgående opkald.

Hvilken IP-telefon skal du vælge?

Når du skal vælge IP-telefon står du overfor en række muligheder. Der findes nemlig både bordtelefoner, DECT-telefoner (trådløs), samt konferencetelefoner. Derudover er der produceret IP-telefoner der tjener bestemte formål og brancher, såsom hoteltelefoner til hotellet eller DECT-telefoner til butikker eller produktionsvirksomheden.

Her får du et overblik over vores forskellige typer af IP-telefoner:

Bordtelefon

Bordtelefonen passer ind på de fleste arbejdspladser. Du finder ofte bordtelefonen på kontorer, receptioner, callcentre, beredskaber mm. Bordtelefonen har den fordel, at den er lige så let at betjene som en fastnettelefon, og derfor ikke kræver en lang oplæringsperiode.

DECT-telefon

DECT-telefoner er trådløse telefoner, som oftest sidder i en base. Telefonen oplader gennem basen når den ikke er i brug, og bruger samtidig basen til at kommunikere med trådløst. Dette giver en fantastisk frihed for f.eks. kasse- eller lagermedarbejderen. Mange DECT-telefoner er samtidig bygget i et robust design, som gør den støv- og vandafvisende, samt kan tåle at blive tabt på gulvet.

DECT-telefonen bruger en avanceret DECT-teknologi, som på mange måder minder om Bluetooth. Forskellen er i store træk, at DECT sikrer dig en langt større rækkevidde, samt stabilitet.

Hoteltelefon

Arbejder du inden for hotelbranchen, kan vi også tilbyde dig hoteltelefoner produceret specifikt til hoteller. Hoteltelefonerne indeholder brugbare funktioner, som er med til at skabe værdi for dine gæster. Ved integration til jeres hotels PMS system, er der med vores Fanvil hoteltelefoner mulighed for direkte ind- og udtjekning af gæster, overvågning af gæstens brug af telefonen, blokering af eksterne kald når værelset er ledigt, status på værelser (f.eks. klar til rengøring) og meget mere.