JED WEBSHOP

Hoteltelefoner

Hoteltelefoner er vores specificering af IP-telefoner eller bordtelefoner, som egner sig godt til et hotel. Der er rent faktisk IP-telefoner som er lavet specifikt til hoteller fra vores leverandør Fanvil.

Fanvils H-serie er lavet specielt til hotellet, hvilket betyder de har en række fordele for både hotel, såvel som gæst. En af fordelene er blandt andet at de er rengøringsvenlige, hvilket sparer rengøringspersonalet for tid, når de skal rengøre dem. Derudover fås de i en række forskellige designs, hvor alle har til fælles at passe perfekt ind på lige netop jeres hotel. Uanset om du skal bruge en hoteltelefon til væggen, smarte hotkeys til hotelservices eller en eksklusivt design med display, så har vi det.

Hoteltelefonerne er fuldt ud integreret med 3CX, som giver frontdesk og reception let adgang og kontrol over hoteltelefonerne på værelserne.

Telefonsystem til hoteller

Har I endnu ikke et dedikeret telefonsystem til hotellet, eller trænger jeres gamle telefonsystem til en opgradering, så hjælper vi naturligvis også med det. Med et 3CX telefonsystem kan i forkæle jeres gæster med en sublim telefonioplevelse, og øge jeres gæsteoplevelse. Skift til et VoIP telefonsystem fra 3CX, og spar penge på drift af hotellets telefoni. Vi tilbyder et telefonsystem med integrationsmuligheder til de mest benyttede PMS (Property Management System) i både ind- og udland.