EAN: N/A Varenummer SNOM-M900 Kategorier ,

Snom M900 DECT Base

2.869,00 kr. 2.869,00 kr. ex. moms

Pris inkl. moms 3.586,25 kr.

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Med den nye M900-basestation åbner vi et nyt kapitel inden for professionel og moderne multi-cell DECT-teknologi.

Den nye brugervenlige basestation kommer ikke kun i et helt nyt design, men også med nye, alsidige funktioner. Foruden en integreret DECT-manager tilbyder M900 også DECT- og LAN-synkronisering. Den integrerede DECT-manager administrerer alle basestationer i en installation og sikrer konstant tilgængelighed og problemfri overdragelse. Det betyder, at opkald overføres problemfrit mellem de enkelte basestationer – også på tværs af etager eller bygninger.

Sikkerhed er en hovedprioritet i daglig forretningskommunikation. Med den integrerede TLS-kryptering sætter M900-basestationen også absolutte standarder med hensyn til kryptering.

 

Ekstrem skalerbarhed

Den nye M900 DECT-base giver et solidt fundament til enhver installationsstørrelse. Fra et lille kontor med kun en basestation op til for eksempel et hospital med flere tusind enheder, den integrerede DECT-manager, der huser avanceret teknologi, kan aktivere individuelle installationer, der omfatter op til 4.000 basestationer og op til 16.000 håndsæt. Takket være M900-basestationen kan vedligeholdelse af enhederne også udføres let og effektivt. Hver basisstation kan trådløst sende softwareopdateringer til de tilsluttede håndsæt, hvilket i høj grad reducerer arbejdsbyrden for IT-afdelingen.

Yderligere information

Fabrikant

Snom

Strømkilde

PoE

Telefontype

DECT telefon