Bloker nummer med JEDWare

Del indlæg

Bloker telefonnumre midlertidigt med Block Number i JEDWare

Har du problemer med, at det samme telefonnummer ringer om og om igen? Ville du ønske, at du kunne sætte det på pause i bare et par timer, uden at bekymre dig om at huske at fjerne blokeringen igen senere? Så er du kommet til det rette sted og den rette 3CX add-on.

 

Med JEDWares Block Number funktion er det let som en leg at sætte en stopper for spam-opkald midlertidigt. Alt du skal gøre er at vælge den extension, du vil have nummeret blokeret for, taste nummeret ind, og vælge hvor lang tid det skal blokeres. Derefter klikker du på “Bloker”, og voilá! Nummeret er nu forhindret i at ringe til den extension, indtil tiden løber ud, hvorefter JEDWare selv fjerner blokeringen.

 

Vi viser dig desuden en komplet logbog over alle de numre, der er blevet blokeret tidligere, og hvad tid det skete. Det gør det lettere for dig at holde øje med potentielle tendenser og mønstre i spam-opkaldene.

blocknumber
Bloker et telefonnummer midlertidigt med JEDWare

Designet til beredskaber og plejehjem

Denne funktion er udviklet specifikt med beredskaber og plejehjem som målgruppe, selvom den selvfølgelig er tilgængelig for alle JEDWares brugere. Ønsket fra især beredskaberne var, at de kunne sætte gentagne opkald fra f.eks. ældre borgere på pause, men stadigvæk være tilgængelige for dem i tilfælde af et legitimt nødopkald på et andet tidspunkt. Med JEDWare har de nu muligheden for netop det, uden at de skal bekymre sig om at huske at fjerne blokeringen manuelt senere.

 

Du kan blokere et nummer i op til 24 timer.

 

Lyder det som en funktion, du har savnet i dit telefonsystem? Så kontakt os på tlf.: +45 66 18 11 68 og lær mere om JEDWare, eller læs mere her.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Find os på LinkedIn:

JED IT- & Teleservice

JEDWare

Se andre blogindlæg

JED Erhvervstelefoni 3CX
Guides

Bloker nummer med JEDWare

Bloker telefonnumre midlertidigt med Block Number i JEDWare Har du problemer med, at det samme telefonnummer ringer om og om igen? Ville du ønske, at

3cx datanalyse smal
Produktnyheder

Analyser 3CX-data hurtigt og nemt

Håndtering af 3CX data Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her hos JED IT- & Teleservice synes, at 3CX er verdens bedste telefonsystem. Det