Danske Beredskabers Årsmøde 2019

Den 28. og 29. august afholdes Danske Beredskabers årlige messe i Odense Congress Center.

JED it- & teleservice er på plads med vores egen stand (1016) og vi ser frem til at snakke med mange nye, såvel som gamle, bekendtskaber i disse dage.
Vi har taget flere nyheder med fra Fanvil, blandt andet Dørtelefoner og den helt nye Intercom Fanvil i10V. Kom forbi og hør hvordan hvilken rolle vi spår at disse får for fremtiden, og endnu vigtigere, hvilken betydning den, blandt andre modeller og løsninger, kan få for netop din virksomhed.

Herudover har vi fokus på vores konstant udviklende software JEDWare, som med sine endeløse muligheder for tilpasning af 3CX, passer perfekt til både vagtcentral og administration. Her er tale om vores fleksible rapport system, det tilpassede Wallboard, her og nu skift af prompt, Blokering af kald, HTML opkald mm.

Flere beredskaber benytter allerede 3CX til håndtering af alarmer. Vi kan hjælpe jer med at udnytte 3CX telefonsystemet fuldt ud, så I kan slippe det dyre traditionelle system og så tilbyder vi naturligvis 24/7 drift og support af telefoniløsningen.

Kom forbi til en oplysende og hyggelig snak ved vores stand på standplads 1016, hvor du i øvrigt har mulighed for at deltage i konkurrencen om en lækker præmie.

Vi glæder os til at se dig.

I mellemtiden kan du læse mere om vores beredskabs telefoni HER

JED-DRK-Emergency-telecom