JEDWare: vision, mission og værdier

Del indlæg

Da vi først lancerede vores 3CX add-on JEDWare i 2020, var det et spring ud i noget helt nyt og ukendt. Der blev åbnet op for en helt ny verden af muligheder. Nu er der gået to år siden da, og meget har ændret sig. Ikke bare for JEDWare, men også for vores virksomhed. Derfor vil vi gerne fortælle dig lidt om JEDWares vision og mission, samt vores værdier som udviklere af programmet.

Visionen

Vi ønsker, at JEDWare bliver det foretrukne 3CX add-on for alle typer af organisationer og virksomheder. Uanset om de er små eller store.

 

JEDWare er ikke kun målrettet store virksomheder med højt tempo. Det er også et program, der vil gavne små- og mellemstore virksomheder (SMV’er), som har brug for at skabe overblik på et travlt kontor. Uanset om I er 5 eller 500 medarbejdere, vil JEDWare klar til at skabe overblik over dagens gang.

Missionen

Med vores brugervenlige design gør vi det let for dig at indsamle, læse og analysere data fra dit 3CX system. Vi gør hver arbejdsopgave til en leg for de ansatte, der håndterer dataene og forvandler dem til handling. 

 

Det skal være let at bruge JEDWare fra dag ét, så du kan få mest muligt ud af dine 3CX data, lige så snart appen er sat op. Det skal være muligt at aflæse arbejdssituationen med et enkelt blik på wallboardet eller den daglige oversigt. Derfor er det vigtigt for os, at designet er i top. Uanset hvor meget erfaring, du har med at arbejde med opkaldsstatistikker,  er vores mål, at du hurtigt og nemt kan sætte dig ind i programmet. 

Vores værdier

En af de ting, vi vægter højest som udviklere af JEDWare, er at hver eneste lille del er skabt af vores in-house team i Odense. Vi gør en stolthed i, at JEDWare er let at sætte sig ind i – selv for førstegangsbrugere. Vores håb er, at kombinationen af det enkle design og en overskuelig fremstilling af data, gør det lettere for dig at handle på resultaterne. Dernæst er en af vores kerneværdier at give dig den bedste kundeservice og tech support. Husk: vores venlige og dedikerede team er aldrig mere end et opkald væk. Bare ring og spørg løs!

Endelig vægter vi jer, vores kunder og partnere, utroligt højt, da det er sammen med jer, at vi gør JEDWare endnu bedre.

Tak for jeres fortsatte støtte!

Find os på LinkedIn:

JED IT- & Teleservice

JEDWare

Se andre blogindlæg

JED Erhvervstelefoni 3CX
Guides

Bloker nummer med JEDWare

Bloker telefonnumre midlertidigt med Block Number i JEDWare Har du problemer med, at det samme telefonnummer ringer om og om igen? Ville du ønske, at

3cx datanalyse smal
Produktnyheder

Analyser 3CX-data hurtigt og nemt

Håndtering af 3CX data Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her hos JED IT- & Teleservice synes, at 3CX er verdens bedste telefonsystem. Det